Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Szerintetek miért nem enged...

Szerintetek miért nem enged letölteni az ncore?

Figyelt kérdés
Még úgy egy fél éve kaptam egy letöltés megvonást, és azóta egyszerűen nem enged letölteni, bármit csinálok. Le vannak a hit n runok nullázódva és elvileg már megszűnt a megvonásom, de mégsem. Mi lehet a baj?
2017. jún. 4. 08:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Kevés az infó, lehet náluk és lehet nálad is probléma, esetleg nem telt még le. Amúgy ott a helpdesk, logo alatt jobbról a második.
2017. jún. 4. 09:37
 2/4 A kérdező kommentje:
Ezt már nem nagyon tudom jobban kifejteni, az a tömör lényeg hogy az óta a letöltés megvonás óta egyáltalán nem tudok letölteni, üzenetet se írnak, ott fent még az a sáv se jön elő amiben tájékoztatni szoktak ha megvonást kapsz. Egyetlen egyszer tudtam azóta letölteni, akkor is húsvétkor mert volt valami kedvezmény azoknak akik megvonást kaptak, akkor is csak 1 vagy 2 napig tartott, de azóta semmi, egyáltalán nem tudok letölteni.
2017. jún. 5. 07:50
 3/4 A kérdező kommentje:
A helpdesknél meg azt írja hogy warnnal kapcsolatban nem tudnak segíteni
2017. jún. 5. 07:51
 4/4 A kérdező kommentje:
A wikin azt olvastam, hogy én vszínűleg a legrosszab 1% ba kerülhettem bele és határozatlan időre kaptam letöltés megvonást. Ilyenkor mi a teendő?
2017. jún. 5. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!