Az általam sugárzott UPC WiFree interferál a saját WiFimmel?
Időnként packet losst tapasztalok, és gondoltam utánajárok.
Beállítottam olyan csatornára, ami nem igazán interferál a közelben lévő hálózatokkal. Még nem tudom, hogy megoldódott-e a probléma, így gondoltam addig is felteszem ezt a kérdést, biztos mást is érdekel.
Szóval bekapcsoltam a UPC WiFree-t, ami azt jelenti, hogy egy másik hálozatot is sugároz a készülékem (ugyanazon a csatornán), amire minden UPC-s fel tud csatlakozni. (Persze nem az én bandwithemet használva, stb)
Cserébe én is hazsnálhatom mások UPC WiFree-jét.
Ez mind szép és jó, de azon gondolkozom, hogy vajon megoldották-e azt, hogy ez ne interferáljon a saját hálozatommal. Mert ugye a készülék két ugyanolyan hálozatot szór, ugyanolyan tulajdonságokkal.
Előre is köszi a segítséget.
Nem.
Időosztásos megoldás miatt nem egy időben történik a kettő sugárzása. Ugyanaz az eszköz ugyanazon az antennán sugározza. Csak ezt nem látod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!