Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Az általam sugárzott UPC...

Az általam sugárzott UPC WiFree interferál a saját WiFimmel?

Figyelt kérdés

Időnként packet losst tapasztalok, és gondoltam utánajárok.

Beállítottam olyan csatornára, ami nem igazán interferál a közelben lévő hálózatokkal. Még nem tudom, hogy megoldódott-e a probléma, így gondoltam addig is felteszem ezt a kérdést, biztos mást is érdekel.

Szóval bekapcsoltam a UPC WiFree-t, ami azt jelenti, hogy egy másik hálozatot is sugároz a készülékem (ugyanazon a csatornán), amire minden UPC-s fel tud csatlakozni. (Persze nem az én bandwithemet használva, stb)

Cserébe én is hazsnálhatom mások UPC WiFree-jét.

Ez mind szép és jó, de azon gondolkozom, hogy vajon megoldották-e azt, hogy ez ne interferáljon a saját hálozatommal. Mert ugye a készülék két ugyanolyan hálozatot szór, ugyanolyan tulajdonságokkal.

Előre is köszi a segítséget.

2017. jún. 3. 19:19
 1/2 anonim ***** válasza:
Siman megtortenhet,mivel a UPC hatalmas esszel ugyanazon a csatornan jaratja a wi-free-t is,amire a sajat halozatod van beallitva.
2017. jún. 4. 16:08
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem.

Időosztásos megoldás miatt nem egy időben történik a kettő sugárzása. Ugyanaz az eszköz ugyanazon az antennán sugározza. Csak ezt nem látod.

2020. dec. 28. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!