Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem lehet a telefonon...

Miért nem lehet a telefonon mobilnetet használni, ha nincs előfizetve?

Figyelt kérdés
A simkártyámon van pénz, mobilnetet nem fizetek előre, és régen emlékeszem, hogy amikor újraraktam a telefont leszívta a pénzt a kártyámról, mivel mobilnettel indult el mindig. De most ha bekapcsolom a mobilnetem akkor nem csinál semmit, a messenger a "nincs kapcsolat" helyett a "csatlakozás"-t írja ki ha benyomom a mobilnetet. De pénzt nem használ el a kártyámról. Mit kell beállítanom, hogy működjön? Vagyis hogy a kártyámról szívja le a pénzt és be is hozzon valamit? (Telenoros vagyok ha ez segít valamiben) A válaszokat előre is köszönöm.

2017. jún. 1. 22:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Gondolom kártyás vagy, tehát adatkeretet tudsz vásárolni. Feltöltéskor nem szoktál kapni 150 mb-ot?
2017. jún. 1. 22:34
 2/4 anonim ***** válasza:
ahhoz is kell külön szolgáltatást aktiválni, hogy olyanod legyen, amiről beszélsz, de nem hinném, hogy kifizetődő lenne, ha egy 10 perc netezésnél ismét leszívja az összes pénzed.
2017. jún. 2. 07:49
 3/4 anonim ***** válasza:
#2: Kivéve, ha meg akar szabadulni a kártyától.
2017. jún. 2. 11:43
 4/4 A kérdező kommentje:
Okés, köszi a válaszokat
2017. jún. 2. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!