Magát a TOR exét honnan tudom letölteni? Illetve hogyan kell használni?
Figyelt kérdés
Szeretném használni a TOR hálózatot a TOR Browser használata nélkül. Tehát a torproject olyan alkamazása kéne ami nincs egybeépítve a funkcióval, de mégis azt a localhostos proxy-t megoldja.
Válaszokat előre köszönöm!
2017. máj. 31. 20:41
1/7 anonim válasza:
2/7 Amarok Tonrar válasza:
#1 Biztos csaltál azzal a "google" nevű izével. Ilyen kaliberű informatikai tudást nem várhatsz el mindenkitől. Az oldalon feltett kérdések száma 85%-kal csökkenne.
3/7 anonim válasza:
kivételesen nem használtam google-t, csak ráklikkeltem a download menüpontra... valamiért volt egy ilyen jelenésem, hogy bizonyára ott vannak a letölthető exék...és bejött!
Ez csak mázli, semmi csalás.
4/7 anonim válasza:
Attol hogy a TOR-nak köze van a Dark nethez attól még rákereshetsz a GOOGLE-ban.....
5/7 anonim válasza:
Mivel a !TOR! Browser is a !TOR! halozatot hasznalja,igy kis logikaval ossze lehet rakni hogy a bongeszo mappajaban ott kell lennie.meg egy kis adag logikaval meg is lehet talalni.
Egyebkent mire es hogy szeretned te azt hasznalni,ha mar megtalalni se sikerul?a konfigolas notepadban menni fog,meg esetleg programot irni hozza?
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Azért nem találtam meg, mert kiszúrta a szemem. :D
2017. jún. 1. 09:33
7/7 anonim válasza:
Nehogy valaki leirja neki, hogy letoltes utan be kell allitani a TOR-t. Nem csak annyi, hogy letoltod es egy tovabb / tovabb mozdulattal telepited :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!