Hol tudok ingyen telefonálni internetről?
Figyelt kérdés
Rengeteg weboldalt megnéztem, de az ígéretek ellenére mindenhol fizetős? Fizetnék én, de az olcsónak hirdetett percdíjak nem is olcsók. 10-20 Ft között mozog a diginél 3 ft a hálózati és 6 ft a mobil hívás...2017. máj. 30. 07:04
1/6 Derwer válasza:
Ingyen semmi sincs.
A 3 vagy 6 forint az jó ajánlat.
Skype is drágább. Igaz ott van akár korlátlan csomag is.
2/6 anonim válasza:
3/6 A kérdező kommentje:
2017. máj. 30. 07:51
4/6 anonim válasza:
WhatsCall:
Krediteket kel gyűjtened videók nézésével, szerencsekerékkel..., amiket aztán telefonálásra fordíthatsz internet segítségével. Meg van szabva hogy melyik szolgáltatónál mennyi kredit/perc a tarifa, de teljesen ingyenes, és csak neked kell hogy neted legyen hozzá, akit hívsz annak nem kell hozzá internet, csak térerő.
5/6 A kérdező kommentje:
Igen néztem egy órát szenvedsz a kredit szerzéssel és kapsz kb 10 percet érte. De nekem napi 3-4 óra telefonáláshoz kellene.
2017. máj. 30. 08:45
6/6 anonim válasza:
Ha VPN-nel használod, akkor a szerencsekerék nagyobb valószínűséggel ad nagyobb jutalmat, + ha a pörgetések után a reklámokat (fontos!) 30 mp-ig nézed és csak utána zárod be, akkor a következő pörgetésedhez biztosan kapsz 6 csillagot, amivel 20-50-100-200 krediteket lehet pörgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!