Google fotókról letöltött archiválásnál, milyen fájl típus a JPG. Json, miért nem jelenik meg a fotók nagy része?
ZIP-elve mentette le a gépemre az archiválást, több ZIP fájllal. Nem fűzte össze, különálló ZIP fájlok. Kicsomagolás után meglepetten vettem észre, hogy a képek közel fele ilyen formátumban van: DSCF9648.JPG.json
Ha átírom, vagy átnevezem, hibás jpg lesz és nem nyitható meg. :-(
De mindegyik ZIP fájlnál így vannak a képek, azaz fele ilyen rossz formátumú.
Valakinek van ötlete, miként lehet elővarázsolni ezeket a képeket???
A json az aa java scriptformátuma. Ilyet még sehol sem láttam de ez végső esetben működhet:
megnyitod notepaddel(jegyzettömb) majd ctr+a-val kijelölöd az egészet, másolod. Valahol csinálsz egy új szöveges dokumentumot majd abba beilleszted és mented másként, a fájltipust átrakos bármi rre, a névnél pedig beirod a végére h .jpg. Ha hibás akkor probáld meg ezeket:
.jpeg, .jpg, .png.
Esetleg még megprobalhatod másik böngészőből letölteni
Köszi! Első lépésben letöltöm újra. De épp gépvásárlás előtt állok, a jelenlegi nagyon öreg pc és sok vele a baj. Talán ez is bezavart letöltésénél. Ha az új géppel sem sikerül, eléggé gondban leszek. Megtelt a tárhely, ráadásul sok olyan fotó van a felhőben, ami nincs meg máshol. :-(
/Összeesküvés elmélet is szóba jött. Megeshet, azért nem tudom letölteni, hogy vegyek jó pénzért tárhelyet a google fiókban./
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!