Mik a facebook előnyei és hátrányai?
előnyök:
sok külföldi ember regisztrálva van...
többek közt sztárok is.
lehet rajta játszani..
vannak rajta küldönböző fajta programok amiket kipróbálhatsz.
hátránya szerintem nincs :D
de engem nem fogott meg..
nagyon nem szeretem.
szerintem nem nagy szám
de próbáld ki és ha tetszik akkor jó szórakozást. :)
2. Válaszolónak:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__86..
személyes vélemény és tapasztalat: Kém és reklámprogram fertőzés veszély 100%.
személyes adatok (email címed, stb. amit megadtál regisztrációkor)továbbadása 3. félnek!!!
Utolsó: gondolom személyes adatokat nem kell megadni regisztrációkor igaz (személyes adat a név, cím, telefonszám, lakcím, ilyesmi)?
Okozhat gondokat a gépben? (pl. azon keresztül meghackelik, illetve más regisztrációmat feltörik)
Igazából a reg azért kéne, mert az egyik külföldi tv-csatorna, amit hamarosan levesz a szolgáltató online free nézhető lenne, de facebook reg kell hozzá.
Facebook előnyök:nincsenek
hátrányok:függőség, reklám-kémprogramok települhetnek a gépedre, sz*r:) :D
Hát próbáld ki.
Sztem. jó... Nincs még elrajosodva. :D
Ahogy gondolod.... egy próbát megért.
én szeretem.
tökjó dolgok vannak rajta.
a tesztek is igazak. !!
:-)
Sziasztok!
Talán van néhány NORMÁLIS! jó oldala a FB.-nak,de különben egy nyálas köcsögség az egész,az összes többivel együtt.Sajnos felnőtt emberek is órákig képesek buzulni vele,boldog-boldogtalan barát,meg ismerős.Az életben 5 percre egyszer látott ember is másnap országos barát.Besza-behu-mizu-ikszdéXD-like-puszika-csóközön-stb stílus megy órákig,és sajna amúgy normális párkapcsolatok rovására is mehet.Ha Valakit megsértettem,bocs,saját vélemény volt.Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!