Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » SOS Azzal a kérdéessel fordulo...

Royalty kérdése:

SOS Azzal a kérdéessel fordulok hozzátok, hogy a facebookon?

Figyelt kérdés
Be vagyok jelenkezve a facebook fiokomba, meg változtattam a jelszavam , de el is felejtettem ku@va gyorsan most itt az a kérsén hogy meg tudom valahol nézni. mert ha kijelentkezem akkor tuti nem fogok tudni vissza lépni.

2017. máj. 26. 23:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem tudod
2017. máj. 26. 23:49
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Ird fel esetleg vagy hasznalj jelszokezelot.

Esetleg lehetne az uj jelszavad az iq-d, eleg lenne 1-tol 20-ig vegigprobalni a szamokat ha elfelejted.

2017. máj. 26. 23:53
 3/13 A kérdező kommentje:
Ha ha ha nagyon vicces vagy, Ba@dmeg nekem nem az a jelszavam torpapa123. én jelszót adok meg nem születési évet. Mert tudomásom szerint nem rendörségi igazoltatás hogy a nevemet meg mikor születtem. Ha valaki tud segíteni annak várom a válaszát.
2017. máj. 26. 23:57
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Mit kell ezen segiteni?! Ird ide es megjegyezzuk helyetted..
2017. máj. 27. 00:21
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudod.

Kérj jelszó-helyreállítást az e-mail címedre.

Meg egy doboz cavintont.

2017. máj. 27. 00:37
 6/13 A kérdező kommentje:
Hát én nem értem meg komolyan mit hadováltok itt. Már meg változtattam a jelszavamat de inkognitóban vagyok és ha kilépek akkor utána már nem tudok belépni mert még a délelött adtam meg a jelszórt azóta benne vagyok, de el is felejtettem mit adtam sok karakter volt.
2017. máj. 27. 00:38
 7/13 anonim ***** válasza:

Jó akkor a gyp-s kedvéért:

Kijelentkezel a facebookból.

Megnyomod, hogy elfelejtetted a jelszavad.

Beírod az e-mail címedet.

Ezután kapsz egy e-mailt amivel új jelszót állíthatsz be.

2017. máj. 27. 00:43
 8/13 A kérdező kommentje:
Ba@zdki szerinted olyan hülye vagyok hogy nem azt csinálom. de még anno vagy 5 éve csináltam azt az emailt nem használtam sosem . windowslive és most hülyén hangzik de annak sem tudom a jelszavát. XD
2017. máj. 27. 00:47
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Akkor az a szomorú igazság, hogy sajnos életképtelen vagy.
2017. máj. 27. 01:00
 10/13 anonim ***** válasza:
Igen, mert az életed titkos üzeneteit ha feltöri valaki, akkor neked véged... Normálisan kell használni a jelszavakat, lehet 1-2 ugyan az. Nekem pl a facebook jelszavam az mint a steam accom neve és más kisebb attitűdő oldalaké. Az e-mailem, amit használok csak azt használom mindenhova, annak külön jelszava van. Több mint 8 éve regisztráltam a facebookra, tucatszor módosítottam jelszót, de mindig tudtam, h mi az e-mailcímem jelszava. Ha nincs se email, se jelszó akkor megszívtad.
2017. máj. 27. 01:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!