Facebook törlése lehetséges úgy hogy a messenger megmaradjon?
Figyelt kérdés
próbálkozok kitörölni magamat facebookról úgy hogy messengerben maradjanak meg az üzenetek ismerősök stb. d mikor felfügesztésre kerül a facebook akkor utána messenger csak akkor enged belépni ha facebookba is belépek és akkor annyi a törlésnek. telefonszámot már megadtam és próbáltam azzal is de csak uj profilt tudtam úgy csinálni. esetleg ismerősök és üzenetei ex/importálása lehetséges?2017. máj. 25. 23:45
1/5 anonim válasza:
.. A Messenger a FACEBOOK üzenetküldő szolgáltatása. Facebook fiók nélkül nem fog működni.
2/5 anonim válasza:
Persze hogy lehetséges :) nézz utána úgy netán hogy Facebook üzenetek le mentése/archiválása... Ezzel kapsz egy szép .zip/.rar fájlt amin mindened rajta lesz. A saját adatlapod, az összes beszélgetésed egyszerűen minden amit csináltál a Facebookon és nem törölted ki/le. Valahol az általános beállításokba keresd. Csak is a Facebook asztali változatba működik :) viszont azt nem tudom hogy ezt tudod e importálni de ha jól emlékszem akkor lehetséges ez is :) remélem tudtam segíteni!
3/5 Pelenkásfiú válasza:
Egy-két éve már lehet úgy Messengered, hogy nincs hozzá Facebook regisztráció (tehát nem tudnak bejelölni, csak Messengeren felvenni), de a régiről nem fogsz tudni áthozni adatokat, újra meg kell keresned, akivel beszélgetni akarsz.
4/5 A kérdező kommentje:
Szóval a Facebook lehetségessé tette hogy hasznaljuk a messengert facebook regisztráció nélkül de azért ha törölnenk a facebookot akkor viszont a messenger része is törlődik. Az az a sunyi Facebook ragaszkodik ahhoz hogy te ne töröld magad
2017. máj. 26. 19:24
5/5 anonim válasza:
felfüggeszteni feltudod simán úgy, hogy megkérdezi, hogy üzeneteket továbbra is fogadsz messengeren keresztül. bár nem mindenkinél lehet...nálam például nem kérdezi meg...ismerősöm meg így van fenn, messengeren elérhető, de a profilja fel van függesztve, ennyit tehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!