3/10 A kérdező kommentje:
Nem jön be a freemail.
2017. máj. 22. 14:49
4/10 Alain Delon válasza:
Hol nem jön be? Az ablakon?
5/10 A kérdező kommentje:
NEM TÖLT BE,AZ INTERNETEN SZÁMÍTÓGÉPEN....
2017. máj. 22. 15:16
8/10 anonim válasza:
Szerintem az lehet a baj, hogy a Freemail egy utolsó moslék romhalmaz. De nehogy csináljatok egy Gmail fiókot! Várjátok meg, amíg a Freemail összeomlik, és viszi magával fél Magyarország levelezését is.
9/10 anonim válasza:
Lepontozhatsz, te szerencsétlen, a Freemail attól még hulladék marad, mint az összes magyar online szolgáltatás is. Ugyanezt eljátszottuk már az iwiw-nél és a freeblognál is. Mindenkinek mondtam, hogy mentse le az összes adatát, mert hamarosan összeomlik és/vagy bezár mindkettő. Á, dehogy, az nem lehet! Aztán egyszer csak mégis, és évek munkája, levelezése, fotói mentek a kukába. A freemailnél is ez lesz a vége. Láttam, hogy milyen "szervereken" fut a rendszer- szerintem a legtöbbjük még a 90-es évekből származik. Az általam megkérdezett egyik Freemailes technikus nettó 130 ezret keresett- el lehet képzelni, micsoda szakértelmet és lelkesedést tolt bele a munkájába.
10/10 Alain Delon válasza:
OK. Közeledünk. A számítógépen az interneten nem tölti be. Biztos jönnek még konkrétumok. Ez kb. olyan válasz, hogy
"- Hol lakik?
- <városnév>."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!