Youtube - Hogyan nézhetem meg a saját hozzászólásaimat?
Sziasztok! Sok videóhoz hozzászólok a youtube-on, és ezeket hogyan tudom megnézni később? Tehát hogy kapok róla listát, hogy mihez szóltam hozzá, hogy megnézzem van-e válasz esetleg?
Köszönöm a segítséget.
tudtommal sehol:O
De a saját profilodba belépsz,(jobb felső sarok),ott van egy "beérkező üzenetek" fül,azon belül pedig "megjegyzések" alpont..
Ott azokat a kommenteket olvashatod,amiket a tieidre válaszul írtak.De ha pl.neked senki nem reagált egy adott kommentedre,akkor azt nem olvashatod el már sehol:(
1.vagyok
amúgy vaóban kár h.saját kommenteket nem lehet megnézni,már én is kerestem:(
Igen,köszi.Ezt tudom.Már régóta elmentegetem:D
Jelenleg 92 vidi van a kedvencek közt.
De ha egy videóhoz sok komment érkezik,nem könnyű visszakeresni a sajátomat...:O
1.voltam
megint én:)
Amúgy nem feltétlenül kell betenned egy videót a kedvencek közé attól,h.hozzászólsz.
ugyanott saját profil-kedvencek,->van egy "előzmények" alpont is.Ott az utolsó 100 megnézett videó van.Így visszakeresheted az esetleges kommentjeidet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!