Gyakori kérdések oldal szerintetek van más országokban is? Link is jöhet!
Figyelt kérdés
Például Angliában vagy Amerikában. Bevallom csak felületesen néztem utána,én nem találtam... úgyhogy remélem más tud ilyen oldalakat. :)2010. máj. 16. 19:12
2/9 Thurston válasza:
Felületesen néztél utána? Nem igazán értem, mert nekem első keresésre dobott nagyjából húz hasonló oldalt. Vagy akkor nálad mi számít felületes keresésnek? Körülnéztél a szobádban?
3/9 A kérdező kommentje:
Akkor jöhet mind a 20!! Köszi
2010. máj. 16. 19:25
4/9 anonim válasza:
ez miért a szerelem & szex kategória?:)
5/9 anonim válasza:
19:25
Feltételezem arra akart célozni a második válaszoló, hogy ne legyél gyökér, és keresd meg magadat, mert tényleg nem egy boyolult dolog, ha hallottál már internetes kereső-oldalakról.
6/9 A kérdező kommentje:
19:30 Magamat már megtaláltam! köszönöm :)
2010. máj. 16. 19:31
7/9 anonim válasza:
Én mondjuk eleve ott elakadtam, hogy mit írjak be a google-be, de mindegy...amúgy nem vagyok béna ezekben. :D
De mondjuk én erre az oldalra már többször is kijukadtam:
Meg ez is ilyen:
És még kerestem néhányat: (mert végül mégis feltaláltam magam, hogy mi kéne beírni)
Bár ezek mind angolok. Hasonlóak, de azért nem pont ilyenek.
8/9 anonim válasza:
9/9 Thurston válasza:
Azta, megkockáztatom, hogy ez a leggyökerebb kérdező+kérdés kombó, amit itt láttam. Ez meg nem semmi.
"Felületesen kerestem."
Beszarás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!