Facebookon ha mentek egy bejegyzést, és később azt törli az illető, miért tűnik el?
Figyelt kérdés
Vagy csak elrejtette? Jártam már úgy, hogy egy érdekes bejegyzést elmentettem.Később eltúnt az idővonaláról, de nekem mégis megvolt a mentettek között.
Most meg nem találom a mentettek között.Pedig még azt is bejelöltem,küldjön értesítést ha hozzászólás érkezik..
2017. máj. 19. 16:16
1/1 anonim válasza:
A mentés nem készít másolatot a tartalomról, csak hivatkozik rá (linkgyűjtő). Ha törlik a forrást akkor nincs mire hivatkozni, így a listából is törlődik - ez így logikus. Ha eltűnik az idővonalról akkor lehet csak a láthatóság beállításai változtak. Ha a listából tűnik el akkor a posztnak is törlődnie kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!