Miért nem tudok az első felhasználó nevemen bejelentkezni a Facebookon?
Köszi a linket! Elsőre ugyan nem találtam a válaszok között épkézláb megoldást a problémámra, és a "támogatási üzenetmappával" próbálkoztam, de ott csak egy gépi válasz üzenetet kaptam mindig, hogy "A visszajelzéseidet a Facebook további fejlesztésében felhasználjuk. Köszönjük, hogy időt szántál arra, hogy bejelentést tegyél." Hát ezzel ugyan nem mentem sokra!!! :( Aztán még egyszer megnyomtam az általad küldött linket, újra beírtam a kérdésem a közösségi oldalon (most valószínűleg máshogy, mint először), és csodák csodája kijött, talán másodikként egy olyan kérdés, amely válaszában ott volt a megoldás. Ráadásul olyan pofon egyszerű, hogy csak szégyellni tudom magam, hogy miért nem jöttem rá magamtól: Ugyanis be lehet jelentkezni a felhasználó nevemmel is (!), hiába azt írja ki a rendszer, hogy a bejelentkezéshez adjam meg e-mail címet vagy telefonszámot!
Nagy kutatásom eredménye tehát: "Add meg a bejelentkezéshez a felhasználó nevedet"! :D :D :D
Még egyszer köszi a linket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!