Miért nem érzem tökéletesnek az internetet itthon?
Figyelt kérdés
Adott egy nagyon durva internet, de én mégis sokszor lassúnak érzem, nem töltenek be weblapok, videók, képek.
Digi szolgáltatónál vagyok 200/100-as csomagban. Ezt a speedtest.net nagyon szépen ki is mutatja.
Most készítettem ezt a mérést.
De más mérőoldalak szerint bőven nincs ekkora a valós sebessége az internetnek, és valahogy én reálisabbnak érzem ezt.
Itthon nagyon sok géppel néztem meg, minden hasonló eredmény jelent meg.
(Erős gépek, tehát biztos nem ezzel van a probléma, i5 7500 8gb ram, i7 4790 8gb ram.)
Kipróbáltam, hogy nem a routeren keresztül mérem, hanem a szolgálatótól közvetlenül jövő kábelt dugtam a gépbe, ugyanazokat az értékeket mértem.
Bárkinek bármi ötlet, hogy mitől lehet ez?
2017. máj. 18. 06:14
2/5 anonim válasza:
A 200/100 a szolgáltatóig vonatkozik, és onnan is inkább belföldre. Külföldre jóhogy nincs ennyi sávod - bár én már ennyinek is örülnék, ami neked jutott.
3/5 A kérdező kommentje:
Rendben, valószínűleg beszélek majd velük, de az miért lehet, hogy a képek is nehézkesen töltenek be?
2017. máj. 18. 14:09
4/5 anonim válasza:
Valamelyik gép ezerrel nyomja a torrentet és lefoglalja előled a sávszélességet.
5/5 A kérdező kommentje:
Egyreszt akkor miert hozza ki a speedtest az eredmenyt, masreszt szerintem az a nehany KB amit az lefog atlagosan, az elenyeszo.
2017. máj. 28. 01:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!