Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Youtube zene csatolása infobox...

Hiakuma kérdése:

Youtube zene csatolása infoboxba hogyan?

Figyelt kérdés

Sziasztok,az lenne a kérdésem hogy ha megveszem a zenét (Itunes,google play) és be szeretném tenni a videómba,alulra(?) akkor hogy csinálom? Például itt : https://www.youtube.com/watch?v=rh7DLQSUGz4 (Zene

„Leave Me Alone”, előadó: Shay Lia, KAYTRANADA (Google Play • iTunes))

2017. máj. 13. 22:01
 1/2 anonim ***** válasza:

Háttérzenét szeretnél egy videóhoz? Attól, mert megveszed itunes-on, vagy google play-en, még nem jogosít fel, hogy youtube videóban felhasználd. Persze lehet, hogy senkit nem fog érdekelni, de megvan az esélye, hogy törölni fogják. Vannak viszont ingyenesen felhasználható zenék, a youtube alkotói stúdióban például találsz egy csomót.

Egyébként videószerkesztő alkalmazásra van szükséged, ha háttérzenét szeretnél tenni.

2017. máj. 14. 00:14
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen tudom! Viszont nekem csak az a kerdes hogy, hogy tudom en is megcsinalni ahogy a fenti videonal van meg még nagyon sok videosnal a zene megjelolese vagy micsoda (ahol van a kategoria stb)
2017. máj. 14. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!