Miért nem megy a youwatch?
Figyelt kérdés
Meg akartam egy filmet nézni, és a youwatch nem működik. Leteszteltem egy online "website is down?" keresővel, az is azt írja hogy "down". Mobilnetről sem tölt be? Mi lehet? Betiltották?2017. máj. 13. 21:23
1/2 anonim válasza:
keresgéltem a neten, hogy mi lehet amiért nem megy, több külföldi oldalon is arról beszéltek hogy lekapcsolták az összes szerverüket, mivel 90%ban csak illegális tartalom volt rajta.
aztán hogy ebből mi igaz...
egyébként sok oldalon már le is szedték a youwatch linkeket, olyanokat is amik már évek óta fent voltak.
szóval véleményem szerint a yw-nek reszeltek.
ugyan az mikor a Megaupload-ot lekapcsolták, azon is szinte csak illegális tartalom volt.
2/2 Csillag Jozef válasza:
Ez nagy hiba volt ugyanis még lesze néztem a Pokémon 11 és 12. Évadot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!