Egy zsarolo virus mennyivel azután aktivizálódik, hogy bejutott a gépbe?
Figyelt kérdés
2017. máj. 13. 18:15
1/8 anonim válasza:
Amennyivel szeretné aki készítette.
Kétlem, hogy sokat várnának, a vírusirtók folyamatos frissülése miatt.
2/8 A kérdező kommentje:
akkor nem megoldás az, ha veszünk mondjuk 10 sd kártyát s minden nap másikra elmentünk minden fontosat?
és ha bekapjuk a virust akkor legyaluljuk a gépet s elkezdjük visszafele nézni a "napokat"? és max. 1-2 napot vesztünk, nem pedig mindent...
2017. máj. 13. 18:31
3/8 anonim válasza:
Nem kell letörölni a gépet,könnyen kilehet kerülni ezeket!Az eset vírusírtó már adott ki hozzá patchet!A forumon meg elmagyarázzák,hogyan is kell egy ilyentől megszabadúlni!Én még régebben kaptam be egy iylen vírust,és akkor pendrive-ről bootoltam egy progit,ami egy kisebb vírusírtó volt és az gyökerestűl kiírtotta a vírust!ugyan ilyen zsarolóvirus volt az is,csak egy régebbi!Amikor feljön,biztos lesz ott valami verziószám,azáltal pedig kérhetsz forumokon segítséget!
4/8 A kérdező kommentje:
köszi. mert egy éves munkám van benne egy 12000 soros programban s eléggé ideges lennék, ha pénzért kapnám csak meg.
2017. máj. 13. 18:45
5/8 anonim válasza:
Borzasztó nagy felelőtlenség több helyen tárolt backupok nélkül fejleszteni! De még családi fotókat meg minden személyeset is érdemes lenne sok helyen tárolni.
6/8 A kérdező kommentje:
de ha egyszerre mentem több helyre akkor az ugyanúgy felelőtlenség mert egyszerre kerül rá a vírus.
2017. máj. 13. 18:52
8/8 A kérdező kommentje:
Árpád által legyilkolt népek földjén élek és csak magyarul tudok. Oké, hogy mi már 50 000 éve is itt voltunk s 1000 éve csak visszajöttünk de én akkor is csak ezen a Japán nyelvszármazékon értek.
2017. máj. 13. 18:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!