HWSW megvette a HUP fórumot?
[link] megvette a [link] fórumot vagy nem?
hwsw azt mondja igen:
"A HUP.hu-t a HWSW kiadó 5 éve vásárolta fel, hogy jelentősen növelje elérését az IT szakmában dolgozók célcsoportjában. "
hup azt mondja nem:
"Ez így ebben a formában nem igaz. Nyugodtan lehet rám hivatkozni. "
Mi akkor az igazság?
Nyilván nagyon megerőltető lehetett tovább olvasni a diskurzust:
"Az oldal nem a HWSW tulajdona. Ha pontosak akarunk lenni, akkor az oldal három magánszemély tulajdona. A tulajdonosok pedig a részesedésük arányában részesülnek a "bevételből". Nyilvánvaló, hogy a részesedés aránya nagyjából arányban van a beletett munkával és egyéb más dolgokkal. Hogy azért tiszta legyen... Sok rendszergazdai munka nem kell ide, így a rá eső lóvé is inkább a vicc kategória hosszú évekre lebontva. Ha pedig így van, akkor nyilván nem ez az ember életében az első...
--
trey @ gépház"
# 3
Oké, trey igazat mond?!?!, akkor miért nem tesz semmit és miért bagatellizálja veszi félvállról mikor névlegesen elbitorolják azt amit létrehozott? Normális ember ha létrehoz egy programot/weboldalt vagy valamit és valaki azt mondja ezt ő csinálta vagy kimásolja a szövegét akkor lépéseket tesz ellene. pl. a gyakorikérdés-klónok. Aki csak egy szakdolgozatot is csinált az tudja mivel jár más szellemi tulajdonát magáénak mondani vagy felhasználni. a hwsw ennyire felelőtlen lenne vagy ennyire jó ügyvédei vannak?
u.i. oké hogy nem ebből él meg, de a hwsw tegyük fel bármilyen pl. negatív állítása/állásfoglalása innentől rá is kihatással van, az ő személyes megítélésére vagy akár a fóruméra.
Csinálok egy fórumot és a fidesz mszp, valamelyik tv csatorna vagy bármelyik majom céloz rá hogy az az övé, és mindenki tudja ki vagyok én vagy mi ez a fórum nekem senki ne mondja hogy nincs kihatással a fórumra vagy rám attól függetlenül hogy van-e pénzem belőle vagy sem. :)
"hwsw tegyük fel bármilyen pl. negatív állítása/állásfoglalása innentől rá is kihatással van"
És a fenti HWSW idézetben mi a negatív?
# 6
Nem azt mondom hogy amit ott mond az negatív, hanem az lehet negatív amit vagy most vagy bármikor a jövőben képivel(het).
Példa:
Ha valaki megutálja a hwsw-t bármi miatt az azonosképp mindenre kihatással van amihez köze van vagy csak állítottan is köze van így akár a hup fórumot is.
Példa2
Ha a szomszéd negatív jellegű dolgokat csinál a házában és azt mondja az övé az én házam is akarva akaratlanul az én házam is negatív megítélésben részesül holott a szomszéd hazudik.
Pédla3:
A vállalkozásom nevének használatát sem adom oda senkinek mert oké most nincs vele gond de csak egyszer kavarjon szart akkor annyi a vállalkozásomnak. Nem éri meg a kockázat.
8/ Nyilván
9/ Akkor csak a hup hazudik hogy nincs eladva, hwsw minek reklámozna konkurenciát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!