Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » HWSW megvette a HUP fórumot?

HWSW megvette a HUP fórumot?

Figyelt kérdés

[link] megvette a [link] fórumot vagy nem?

hwsw azt mondja igen:

[link]

"A HUP.hu-t a HWSW kiadó 5 éve vásárolta fel, hogy jelentősen növelje elérését az IT szakmában dolgozók célcsoportjában. "

hup azt mondja nem:

[link]

"Ez így ebben a formában nem igaz. Nyugodtan lehet rám hivatkozni. "

Mi akkor az igazság?

2017. máj. 12. 11:17
 1/10 anonim ***** válasza:

Nyilván nagyon megerőltető lehetett tovább olvasni a diskurzust:

"Az oldal nem a HWSW tulajdona. Ha pontosak akarunk lenni, akkor az oldal három magánszemély tulajdona. A tulajdonosok pedig a részesedésük arányában részesülnek a "bevételből". Nyilvánvaló, hogy a részesedés aránya nagyjából arányban van a beletett munkával és egyéb más dolgokkal. Hogy azért tiszta legyen... Sok rendszergazdai munka nem kell ide, így a rá eső lóvé is inkább a vicc kategória hosszú évekre lebontva. Ha pedig így van, akkor nyilván nem ez az ember életében az első...

--

trey @ gépház"

2017. máj. 12. 11:53
 2/10 anonim válasza:
#1 Én csak azt látom amit a kérdező is mond hogy az egyik (hwsw) állít valamit a másik (trey) tagadja és úgy csinál mint ha nem tudna semmit és nem is érdekelné, meglepődik és elbagatellizál "De, de! Fel is írtam a nagyon fontos teendőim közé!!--trey @ gépház" Szóval én ebben nem látok tényt csak hogy valamelyik hazudik, kérdés hogy melyik és miért?
2017. máj. 12. 12:06
 3/10 anonim ***** válasza:
Nyilván a HWSW hazudik, hogy előnyhöz jusson a piacon. trey-t meg kb. nem is érinti az egész, nem a hup-ból él meg.
2017. máj. 12. 12:12
 4/10 anonim válasza:

# 3

Oké, trey igazat mond?!?!, akkor miért nem tesz semmit és miért bagatellizálja veszi félvállról mikor névlegesen elbitorolják azt amit létrehozott? Normális ember ha létrehoz egy programot/weboldalt vagy valamit és valaki azt mondja ezt ő csinálta vagy kimásolja a szövegét akkor lépéseket tesz ellene. pl. a gyakorikérdés-klónok. Aki csak egy szakdolgozatot is csinált az tudja mivel jár más szellemi tulajdonát magáénak mondani vagy felhasználni. a hwsw ennyire felelőtlen lenne vagy ennyire jó ügyvédei vannak?

2017. máj. 12. 12:21
 5/10 anonim válasza:

u.i. oké hogy nem ebből él meg, de a hwsw tegyük fel bármilyen pl. negatív állítása/állásfoglalása innentől rá is kihatással van, az ő személyes megítélésére vagy akár a fóruméra.

Csinálok egy fórumot és a fidesz mszp, valamelyik tv csatorna vagy bármelyik majom céloz rá hogy az az övé, és mindenki tudja ki vagyok én vagy mi ez a fórum nekem senki ne mondja hogy nincs kihatással a fórumra vagy rám attól függetlenül hogy van-e pénzem belőle vagy sem. :)

2017. máj. 12. 12:26
 6/10 anonim ***** válasza:

"hwsw tegyük fel bármilyen pl. negatív állítása/állásfoglalása innentől rá is kihatással van"

És a fenti HWSW idézetben mi a negatív?

2017. máj. 12. 12:29
 7/10 anonim válasza:

# 6

Nem azt mondom hogy amit ott mond az negatív, hanem az lehet negatív amit vagy most vagy bármikor a jövőben képivel(het).

Példa:

Ha valaki megutálja a hwsw-t bármi miatt az azonosképp mindenre kihatással van amihez köze van vagy csak állítottan is köze van így akár a hup fórumot is.

Példa2

Ha a szomszéd negatív jellegű dolgokat csinál a házában és azt mondja az övé az én házam is akarva akaratlanul az én házam is negatív megítélésben részesül holott a szomszéd hazudik.

Pédla3:

A vállalkozásom nevének használatát sem adom oda senkinek mert oké most nincs vele gond de csak egyszer kavarjon szart akkor annyi a vállalkozásomnak. Nem éri meg a kockázat.

2017. máj. 12. 12:46
 8/10 anonim ***** válasza:
Nyilván felmérték ennek a kockázatát, mielőtt üzleti partnerségbe léptek velük a HUP-osok.
2017. máj. 12. 14:46
 9/10 anonim ***** válasza:
A HWSW szokott vinni HUP-os molinót az eseményeire.
2017. máj. 13. 10:31
 10/10 A kérdező kommentje:

8/ Nyilván

9/ Akkor csak a hup hazudik hogy nincs eladva, hwsw minek reklámozna konkurenciát?

2017. máj. 14. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!