Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha rákeresek valamire bedob...

Ha rákeresek valamire bedob előre oldalakat, akkor is újratöltöm az oldalt. Hogyan törölhetem ezeket?

Figyelt kérdés
Illetve van hogy rákattintok valamire és egy teljesen más oldalt ad be,vagy nyit egy új tabot.Egy példa erre a "cpmofferconvert" és a hasonló sok szemét,pedig AdBlock-ot is használok,sőt működik az Opera beépített hirdetés blokkolója is,nem értem mi lehet a probléma.

2017. máj. 12. 07:42
 1/1 anonim válasza:
Hát hallod ezt jól megfogalmaztad.Az AdBlock-ból és a kulcsszavakból csak következtetni tudok rá,hogy reklámokat dobál be neked előre. Nos ez nem más,mint egy féreg,vagy nagyon tág értelemben vírus.Ez nem károsítja a géped,viszont az őrületbe kerget :) Ez egy tipikus Windows-os csapda.Általában egy új program telepítésekkor kerül fel a gépre(főként amikor csak kattintgatunk a tovább,tovább,befejezésre). Régebben az eszköztárakra voltak rákattanva,hogy kitett neked egy új kereső sávot,meg ilyenek...ezeket a telepítéskor fogadtad el,de utólag törölhetőek voltak.MA viszont már a reklámok meg se kérdezik,hogy akarod-e telepíteni őket.Viszont ha már felkerültek,akkor elég hosszadalmas eltüntetni őket,mivel ez nem egy program. Ha nem értessz a géphez,akkor javaslom,hogy fordulj egy hozzáértő emberhez. Ha pedig nem csak az office csomagot és a facebook-ot tudod kezelni,akkor a következőket kell megtenni: 1. Telepítes a Kaspersky vírusírtót. Lefuttatsz egy keresést és kiírtod vagy törölsz minden fertőzött fájlt. Sajnos ennyi még nem elég. Ezek után sem oldódik még meg a gond. Meg kell tudnod,hogy melyik programmal kerülhettek fel a gépre és azt mikor telepítetted fel. Ezt törlöd,majd megkeresel minden ebben az időben módosult fájlt,mappát(gondolok itt pl. temp,app data...stb...)Jó eséllyel valamelyik rejtett mappában bújik meg a kis szemét.ezek után elképzelhető még az is,hogy az egész böngészőt újra kell telepíteni. Ez lett volna a saját tapasztalatom. Nekem ezek után elmúlt a probléma. Remélem tudtam segíteni. Jó szórakozást :)
2017. máj. 14. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!