Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Gmail-os bejelentkezes utan...

Kokopo kérdése:

Gmail-os bejelentkezes utan folyton sms-eket kuld a Google, mi a teendo ilyenkor?

Figyelt kérdés
Kb 3 napja bejelentkeztem a munkahelyemen a Gmail-os fiokomba. Mivel az eszkoz ismeretlen volt a Google-nak, ellenorzo kodot kuldott sms-ben a megadott telefonszamra. A kod beutese utan, mar betudtam lepni a gmail-os fiokomba. Az a gondom, hogy 3 napja, orankent, megkapom ugyanazt az sms-t, ugyanazzal a feladoval (Google, szam nincs) ugyanazzal a koddal (ejjel-nappal, orankent) Probalkoztam: 1- szam torlesevel,2- masik szam megadasaval,3- sms szolgaltatas kikapcsolasaval,4- simkartya kivetele de semmi valtozas, orankent kapom az sms-eket. Mivel a feladonal nincs szam, csak az hogy Google, igy tiltani sem lehet azt hogy nekapjak ertesetest errol az utvonalrol. Probaltam valami magyarorszagi telefonszam utan nezni, vagy valami "panaszkodasi" lehetoseget keresni (web-en), de nemtalaltam. Mi a teendo ilyenkor? Mert mar nagyon idegesito az orankenti sms.

2017. máj. 11. 15:39
 1/6 anonim ***** válasza:
keresd fel a google/mobilszolgáltatód supportját! ez a fórum egy se.
2017. máj. 11. 15:44
 2/6 anonim ***** válasza:
egyik se.
2017. máj. 11. 15:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Mi van, ha nem a Google a hibás? Inkább az kéne, hogy a kérdés legyen, hogy miért próbál a munkahelyed óránként belépni az email fiókodba távollétedben.
2017. máj. 11. 15:53
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem a munkahelyem probal belepni a fiokba, csak a google kiakadt, szerintem. A google supportjat nemtalalom, a Telekomnak meg semmi koze hozza, Ő csak biztositja a gsm halozatot.
2017. máj. 11. 16:24
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha nincs SIM kártya telefonodban, akkor nem kaphatsz SMS-t.

Biztos, hogy SMS-t küld? Nem simán egy értesítőt?

Nézted a fiókodban, hogy voltak-e bejelentkezési próbálkozások azokban az időpontokban, amikor az "SMS"-ek jöttek?

2017. máj. 13. 11:23
 6/6 A kérdező kommentje:

Ha nincs SIM kartya, akkor nemjon sms, ha mas telefonba teszem a SIM kartyat, jon az sms. Fiokot neztem, nincs bejelentkezesi probalkozas. Minden ora 41-ik perceben jon az sms

[link]

2017. máj. 13. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!