Miért nem talál a keresésemre semmit a Youtube, ha be vagyok jelentkezve?
Figyelt kérdés
Eddig nem csinálta ezt, bármit beírok a keresőbe azt írja ki, hogy nincs rá találat. Más eszközről is próbáltam, sajnos ugyanez a helyzet. Amint viszont kijelentkezek vagy más felhasználóval keresek teljesen problémamentesen működik. Segítsen kérlek akinek van bármi ötlete, nem szeretném törölni a fiókot, mert sok minden van rajta, nagyon meg szeretném oldani!2017. máj. 9. 23:04
1/3 DreamWork96 válasza:
Nálam is sajnos ugyan ez a helyzet, szóval nem hiszem, hogy nálunk lenne a hiba. Szerintem ez is csak egy újabb Youube bug :/
2/3 anonim válasza:
Hello!
Nálam is ez a probléma. o.O 2-3 napja.
Nem értem mi a probléma. :(
3/3 anonim válasza:
Szóismétlés áá. Látszik, h éjszaka van.
Szóval nem tudom mi a baja. Ha ti rájönnétek vagy valami változás lenne, jelezzétek lécci.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!