Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ebay-ezők, tudnátok segíteni?

Ebay-ezők, tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Következőképpen jártam: délelőtt adtam egy ajánlatot egy termékre, 20EUR volt az eredeti ára. Ráírtam a make offer-el 19 EUR-t. Aztán később vettem észre, hogy van szállítási díj mégegyszer ugyanennyi. Azonnal írtam az eladónak, hogy tekintsék semmisnek az ajánlatomat, mivel látom, hogy van szállítási díj. Aztán jött egy levél, hogy ajánlat elfogadva, és köszönjük, hogy megvásároltad. Utána olvastam, hogy az offer gomb megnyomásával tulajdonképp szerzősét kötöttem velük, és hogy meg KELL, hogy vegyem a terméket, ha ők elfogadják az ajánlatot.

Kérdésem az: ha nekem nincs szükségem a termékre, akkor nem muszáj megvennem, vagy komolyan kell venni ezt, hogy kötelező? Ha nem reagálok rá semmit, az magától törlődik, vagy mi várható?

2017. máj. 9. 15:49
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha nem reagálsz és nem fizetsz, kapsz egy "nem fizető" figyelmeztetést és egy-két ilyen után repülsz az eBay-ről.

A figyelmetlenség nem mentség!

2017. máj. 9. 15:54
 2/3 A kérdező kommentje:
pénzbírság várható? Vagy mi kapok ezen felül még? Egy csomó rendelésem van, ami még nem érkezett meg, ez érinti ebben a tekintetben ezeket?
2017. máj. 9. 15:57
 3/3 anonim válasza:
Én azt gondolom nem jár semmi. Ha nem fizeted ki, akkor nem fizeted ki. Maguktól nem fogják levonni a pénzt a számládról. Egyébként tényleg úgy írják, hogyha te ajánlatot tettél és a seller rábólint akkor te szerződést kötöttél velük, és akkor már viheted is a terméküket. Az előző hozzászóló írta jól, hogy negatív visszajelzést ne kapj, mert akkor kirúghatnak. De nem hinném, hogy kiszabnak rád pénzbírságot.
2017. máj. 9. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!