Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudom a PC számitógépem...

Hogyan tudom a PC számitógépemről a vezetékes netet a Notebook-omba vezetni?

Figyelt kérdés
Tehát az van hogy van ez az USB-s net a gépemben, de arra lenne szükség h ezzel a (lan) két oldala ugyan olyan és vilagit ha bedugom kábellel talán lan a neve...meglegyen osztva a net tehát mindkét gépben legyen net.HogyanTudom Elérhetővé tenni a notbeook szamára a gépemen lévő netet? Azt irja ki a notebook h Ethernet doesnt have valid ip configuration
2017. máj. 9. 08:30
 1/3 CspCsj ***** válasza:
PC-n > Start menü > beírod: Hálózati kapcsolatok > megjelenő ablakban jobbegérgomb az aktív internetkapcsolaton > Tulajdonságok > Megosztás fül > kipipálod az engedélyezést és alatta kiválasztod melyik kapcsolaton adja tovább (Helyi kapcsolat) > összekötöd a két gépet (lehetőleg keresztkötésű kábellel, de általában már az egyenes kötést is kezelik) > a notebook-on elvileg semmit sem kell állítani, - legfeljebb ellenőrizd, hogy IP és DNS automatikusra van-e állítva: [link]
2017. máj. 9. 10:18
 2/3 A kérdező kommentje:

Azt irja ki a notebookon,hogy "The DNS server isnt responding.

Most annyiban faszább h lett internet a notebookon,de nem tudok google,youtube vagy akarmire rámenni, viszont az usb s netem ipjere fel tudok menni és ott ki vagy be tudom kapcsolni a netet es akkor mar a szamitogepen se lesz net de ah bekapcsolam mar a szamitogepen van net.(ugyan olyan jel mint a mobilon..lényegtelen netes ki es be kapcsolas)

[link]

2017. máj. 9. 11:19
 3/3 CspCsj ***** válasza:

Az IP beállításoknál, a DNS-nek próbáld a Google DNS-ét kézzel megadni: 8.8.8.8

[link]

2017. máj. 9. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!