Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan lehet egy egész weblapo...

Hogyan lehet egy egész weblapot lementeni?

Figyelt kérdés

Idén már harmadszor jártam úgy, hogy egy weboldal megszűnt, amin számomra fontos információk voltak.

Nem kell komoly dolgokra gondolni, főleg táblázatok, kalibrálási útmutatók különböző eszközökhöz stb. Méret ügyileg nem lenne nagy, pár Megabájt talán az egész, viszont sok oldalból áll és én csak egyesével tudnám lementeni (jobb klikk - Mentés másként) de úgy több napig ellenék vele. Van erre valami módszer? Lehetőleg a kattintható linkeknek is működniük kellene utána, sokszor csak egyik aloldalról lehet átjutni egy másikra.

2017. máj. 6. 19:18
 1/4 anonim ***** válasza:
63%
wget vagy curl. Nézz utána a dokumantációjuknak.
2017. máj. 6. 19:22
 2/4 anonim ***** válasza:
httrack
2017. máj. 6. 19:32
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. A HTTrack-et próbáltam most ki, így elsőre jónak tűnik.
2017. máj. 6. 20:13
 4/4 A kérdező kommentje:
Mégsem vált be, letöltöttem egy 100 oldalból álló weblapot, majd miután végzett a letöltéssel és én bezártam a programot a rendszer (hogy pontosan milyen folyamat azt nem tudom, csak hogy "System") kitörölte a letöltött állomány több mint a felét.
2017. máj. 7. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!