Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A lajt.hu e-mail címre egy...

A lajt.hu e-mail címre egy hete nem tudok belépni. Három böngészővel sem, különböző időpontokban. Valakinek volt már ilyen? Megoldás?

Figyelt kérdés
2017. máj. 6. 09:46
 1/9 anonim ***** válasza:
megoldás?? rendes szolgáltatót használsz nem egy noname szart.
2017. máj. 6. 09:50
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi, sokat segítettél. Egyébként ez az emil csak a harmadik. Azért vannak rajta dolgok ami néha kell.
2017. máj. 6. 09:56
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
mostmár nincsenek. mert megszűnt...
2017. máj. 6. 09:57
 4/9 A kérdező kommentje:
Valóban? Ezt nem tudtam. Ez viszont hasznos info volt, köszi.
2017. máj. 6. 10:22
 5/9 anonim ***** válasza:
gondolhatod bakker, hogy ha egy hete egyáltalán nem elérhető az oldal, az nem szerverhiba...
2017. máj. 6. 10:22
 6/9 anonim ***** válasza:

Ámbár a domainük él:

"A lajt.hu domain név nem szabad."

[link]

A névszerver-bejegyzésüket módosították:

"módosítva: 2017-05-02 23:59:16"

[link]

A névszerverük már nincs megadva:

"M-PRIF -E- [lajt.hu] Cannot get domain data ( )"

[link]

Az eredeti névszerverükön sem érhető már el:

[link]

2017. máj. 6. 10:59
 7/9 anonim válasza:

Ugyanabban a cipőben járunk, nekem is volt egy másodlagosként használt lajt-os címem.

Az előzőek alapján felvettem a kapcsolatot a domain szolg-val, aki készségesen elmondta hogy nincs tovább fizetve domain. Outlook-al állítólag IP alapján elérhetem valahogy a fiókot.?

2017. máj. 18. 16:16
 8/9 anonim válasza:

El is értem, a szerverpark itt van: [link]

És az itt található szolgáltatók listáiban ott van a lajt.hu de én hiába próbáltam az outlookba a ..246 végű IP-t végül a 37.233.96.243 lett a jó és be is léptem de sajna a könyvtárakba rendezett leveleim nem ezen a szerveren vannak mert csak a beérkezett mappa levelei vannak meg az meg nekem sajna kevés, esetleg valakinek további tipp?

2017. máj. 18. 19:39
 9/9 anonim válasza:
Nekem elég lenne a bejövő mappa tartalma is, ha valaki abban tudna segiteni.. végigpróbáltam az IP címeket, de egyenlőre semmi. Connection error
2017. jún. 4. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!