Miert nem mukodik a mobilnetem?
Figyelt kérdés
Szombaton leallt, bekapcsolom kiirja, hogy "h" vagy "4g" de nem tudok megnezni semmit mivel azt irja ki pl a messemger hogy varakozas a halozatra.
Telekomos vagyok, a csomagomban 5gb van, a telos szamlalom szerint pedig meg a 4gb-ot se ertem el. Szoval erre nem tudom fogni, meg ha le is fogy 200kb/s al meg tudod azert nezelodni altalaban.
2017. máj. 3. 07:48
1/4 anonim válasza:
amíg ezt megírtad és vársz a válaszra az ügyfélsz. segített vólna..
2/4 A kérdező kommentje:
Telefonon nem lehet oket elerni, nem veszi fel senki. Es nalunk ugy van hogy csak heti egyszer van nyitva az uzlet.
2017. máj. 3. 10:41
3/4 anonim válasza:
Nekem a tabletemen irja ki a messenger hogy :várakozás a hálózatra :(
4/4 A kérdező kommentje:
Irtak hibauzenetet a kozpontnak, az meg nem talalt semmit. Szoval nagyon jo hogy nem tudjak mibaja.
2017. máj. 5. 08:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!