Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Jobb ha iPhone-on böngészek a...

Jobb ha iPhone-on böngészek a darkweben mint gépen?

Figyelt kérdés

Letöltöttem a Tor Browsert a telefonomra, és ezen böngészek deep illetve darkweben.

Az a kérdésem, hogy ha telefont használom erre a célra akkor nagyobb valószínűséggel törhetik fel az adataimat illetve nagyobb valószínűséggel kapok be valami vírust? Ip címem is könyebben elérhető így?

Az a baj hogy a gépemet jobban féltem ezért használom csak a mobilon.

Előre is köszi a válaszokat!

19/L

2017. ápr. 30. 19:14
 1/6 anonim ***** válasza:
47%
tökmindegy
2017. ápr. 30. 19:16
 2/6 anonim ***** válasza:
85%
Olvass utána a beállításoknak. S ha mindent jól csinálsz nem lesz baj
2017. ápr. 30. 19:18
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
A telefonodon is és a "gépeden" is ugye van megbízható víruskereső telepítve?
2017. ápr. 30. 21:50
 4/6 anonim ***** válasza:
Utolsó és kérdező. Most komolyan?! Iphone-on hogy lenne vírus?! Szerinted miért nem tudsz letölteni rá zenéket csak megvenni?! Szerinted minek csak iphone és iphone cserélhet adatot egymás közt?! Mert annyira zárt a rendszere hogy nincsen rá vírus. Viszont jobban is megfigyelik elvileg a tevékenységeid ect ect..
2017. máj. 3. 15:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Egy olyan oldal ellen szeretnétek víruskeresőt ahol a pedofilizmus Mekkája van? (vagy ahol a kínaiak a szólásszabadságot gyakorolhatják - csak hogy legyen meg a két véglet).
2017. máj. 3. 21:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Meg amúgy is. A vírusírtók maguk generálják a vírusokat hogy hasznosnak tűnjenek. Közbe pedig az ingyenes verziós keresőknek semmi haszna. Ha előfizetsz kemény pénzeket, na akkora az ténylegesen is teszi a dolgát! Az előttem lévő viszont tényleg igaza van. Meg még egy jó tanács, sehova se add meg a saját email címed! ;) Tapasztalatból mondom (hamis email címmel kipróbáltam) nos.. fél perc sem kell nekik és bent vannak. :)
2017. máj. 4. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!