Google Drive-on indavideón dvd lemezen pendrive-on sd kártyán, tároljam az egy 1TB-nyí filmeket és zenéket?
Sók fiókot létrehozok google drive-on, és kapok 15GB-ott ingyen.
Úgy tölteném fel őket hogy csak én tudjam meg tekinteni a tartalmakat.
1TB-nyi HDD kb 10 ezer ft. Ha neked ennyit nem ér meg (bár pendriveból ez a mennyiség jóval drágább) akkor regizz sok ingyenes fiókot, de sztem az baromi sok meló.
Egyáltalán ha már feltöltöd valahova, akkor minek vacakolsz ezzel az egészzel. Ha meg akarod nézni majd letöltöd torrentről, sztem feleselgesen tárolod el.
pinkpancser:
Megán is sók fiókot kell létrehozzak, és sajnos online nem tudom meg nézni a tartalmakat.
Indavideó-is sok meló mert csak 1GB a fájl méret, és így kisebbre kell konvertáljam.
Szerintem is a merevlemez a legjobb megoldás, vásárolok 4db-ott.
Tegnap előtt csináltam egy tesztet a google drive-on mennyi idő alatt megy fel 2db film, egy óra kellet hogy feltöltsön 2db film.
Akkor szerinted is hülyeség feltöltsem nettre?
Szerintem sók időbe tellene feltöltsem őket még 500gb is sók időbe tellene feltöltsem.
A Degoo com szerinted megbízható?
100GB add ingyen.
# 5
Akkor bármennyit filmet feltölthetek?
Nem fogja letörölni valamikkor?
Kicsit nehezen tudom el hinni korlátlan a tárhely.
Ipor Sircer:
Akkor mégse tölthetek fel annyi filmet amennyit én akarok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!