Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » E-titán rendszerről vélemény?...

E-titán rendszerről vélemény? ( TÖBBI LENT)

Figyelt kérdés

Van itt köztetek olyan aki E-titánon keresztül készült fel a KRESZ vizsgára? Én június 1.-én megyek vizsgázni.

De már tanulom 14 napja!

Már a tananyagot megcsináltam, már csak próbavizsgákat csinálok.

2017. ápr. 28. 22:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Nem írtad le mire fogsz vizsgázni (Gondolom autóra)

És kérdés sincs :)

Amúgy én mikor a kismotor vizsgára készültem azt ott gyakoroltam :)

2017. ápr. 28. 22:24
 2/11 A kérdező kommentje:

B kategóriás jogosítvány.

Nincs kérdés? Dehogynem, van.

Az a kérdésem, hogy van e itt olyan aki KRESZ vizsgára e-titánon keresztül gyakorolta. De akkor kiegészítem azzal, hogy akik ezáltal a rendszer által gyakoroltak nekik hogy sikerült a vizsga? Mennyire megbízható a rendszer?

2017. ápr. 28. 22:30
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Pont ugyan azokat a kérdéseket kaptam "AM" kategóriára mint ami az etitan ban volt 0 hibaponttal mentem át.
2017. ápr. 28. 22:34
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

2016. okt. 24: B kategória 71/75 pont, össz 17 órát töltöttem az etitánon.

2017. ápr. 25: C kategória, kresz 33/35 pont, szerkezeti és üzemeltetési ismeretek 25/25 pont, tűzvédelem, munkavédelem, szállítás 25/25 pont, össz 22 órát töltöttem az etitánon. 75 kérdéssel kb 13 perc alatt végeztem. Szóval ennyire jó. :) Tananyagot csak gyorsan le kell nyomni, aztán a vizsgára felkészítő részben kell a témakörök szerinti teszteket csinálni.

2017. ápr. 29. 13:58
 5/11 SzandiCh válasza:
100%

decemberben vizsgáztam, kb 14 órát töltöttem a kifejezett vizsga-felkészítő részben a tananyag után. 74/75pontra mentem át.

A kérdések amiket kaptam ugyanúgy vannak megfogalmazva mint a programban. A sors úgy hozta hogy ígyis belefutottam két kérdésbe, amit még életemben nem láttam, az egyik kikövetkeztethető volt, a másik nem - de ha rendesen felkészülsz nem lehet baj.

2017. ápr. 29. 22:08
 6/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, hasznosak voltak mind! :)

Nekem is sikerülni fog! :D

2017. ápr. 29. 22:16
 7/11 Pierre81 válasza:
100%
Én is e-titánon tanultam a KRESZ-t. Ha a tananyagot már lenyomtad és még egy hónapod van a próbavizsgázgatásra, akkor kizárt, hogy ne menj át. Pont úgy néz ki minden ábra, mint az e-titánon, a kérdések is ugyanúgy vannak megfogalmazva. Biztos menni fog. Ha már ilyen jól állsz, szerintem az elsősegélyt csináld meg a kresz vizsgáig, hogy azzal már ne legyen gond. (röhej az egész) Utána már "csak" vezetned kell.
2017. máj. 1. 12:28
 8/11 anonim válasza:
100%
Én is gyakorlom, nekem bejött! Az elején még csak ilyen 58-59 pontos teszteket csináltam, de már 70 körülieket írok, már egy jó ideje nem is "buktam meg" ezeken. Nekem holnap lesz a vizsgám, remélem összejön, szurkolok neked is! :)
2017. máj. 1. 14:08
 9/11 anonim válasza:
100%
Utolsó válaszoló vagyok. Megéri! 70ponttal átmentem, a kérdések meg a képek szinte ugyan azok!
2017. máj. 2. 16:37
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Gratulálok!!!!!!!!!!!!!
2017. máj. 2. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!