E-titán rendszerről vélemény? ( TÖBBI LENT)
Van itt köztetek olyan aki E-titánon keresztül készült fel a KRESZ vizsgára? Én június 1.-én megyek vizsgázni.
De már tanulom 14 napja!
Már a tananyagot megcsináltam, már csak próbavizsgákat csinálok.
Nem írtad le mire fogsz vizsgázni (Gondolom autóra)
És kérdés sincs :)
Amúgy én mikor a kismotor vizsgára készültem azt ott gyakoroltam :)
B kategóriás jogosítvány.
Nincs kérdés? Dehogynem, van.
Az a kérdésem, hogy van e itt olyan aki KRESZ vizsgára e-titánon keresztül gyakorolta. De akkor kiegészítem azzal, hogy akik ezáltal a rendszer által gyakoroltak nekik hogy sikerült a vizsga? Mennyire megbízható a rendszer?
2016. okt. 24: B kategória 71/75 pont, össz 17 órát töltöttem az etitánon.
2017. ápr. 25: C kategória, kresz 33/35 pont, szerkezeti és üzemeltetési ismeretek 25/25 pont, tűzvédelem, munkavédelem, szállítás 25/25 pont, össz 22 órát töltöttem az etitánon. 75 kérdéssel kb 13 perc alatt végeztem. Szóval ennyire jó. :) Tananyagot csak gyorsan le kell nyomni, aztán a vizsgára felkészítő részben kell a témakörök szerinti teszteket csinálni.
decemberben vizsgáztam, kb 14 órát töltöttem a kifejezett vizsga-felkészítő részben a tananyag után. 74/75pontra mentem át.
A kérdések amiket kaptam ugyanúgy vannak megfogalmazva mint a programban. A sors úgy hozta hogy ígyis belefutottam két kérdésbe, amit még életemben nem láttam, az egyik kikövetkeztethető volt, a másik nem - de ha rendesen felkészülsz nem lehet baj.
Köszönöm a válaszokat, hasznosak voltak mind! :)
Nekem is sikerülni fog! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!