Bigfoot2 kérdése:
Vírusos a gépem?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Pár napja észre vettem (lehet, már rég ilyen csak nekem most tűnt fel), hogy mikor google-n rákeresek valamire (tényleg bármire) be ad egy plusz reklámoldalt. Átltalában ilyen hülye randi kereső oldalakat. Meg mikor a youtube főoldalon vagyok a videók között ilyen idegen nyelvű reklámok vannak. Azelőtt soha nem csinált ilyet, szóval én vírusra gyanakodom. Ha tényleg ez a gond, akkor mit kell csinálnom vele? Segítsetek kérlek!!!!!!2017. ápr. 26. 17:59
1/8 anonim válasza:
Csinálj nyugodtan egy víuskeresést és egy malware keresést első körben, azzal nem ártasz. Én viszont egy a böngészőbe beépülő adware modulra gyanakszok. Ha a vírus/malware keresés nem oldja meg akkor telepítsd újra a böngésződet.
2/8 A kérdező kommentje:
Nem igazán történt még ilyen a gépemmel és nem mozgok valami otthonosan az informatikában sem. Hogyan is csináljam ezt?
2017. ápr. 26. 18:51
3/8 anonim válasza:
4/8 anonim válasza:
Szerintem az utolsó jól leírta telepíts adblockot, ami blokkolja a reklámokat, vagy használj másik böngészőt!
5/8 anonim válasza:
Én találtam egy olyan bővítményt vagymit, hogy reklama. Azt letöröltem és rögtön jobb is lett?!
6/8 A kérdező kommentje:
Chrome-ot használok és ott jönnek be a reklám ablakok. Megpróbálkoztam a böngésző újratelepítésével, de bizonyára valamit elronthattam, mert semmit se változott! :D
2017. ápr. 26. 19:58
7/8 anonim válasza:
Töltsd le és futtasd az alábbi programokat:
AdwCleaner
Malwarebytes
Spybot Search & Destroy
De valószínűleg már az AdwCleaner is elég lesz hozzá.
8/8 anonim válasza:
A Beállításokban a Felugró ablakokat tilsd le. A Chrome webáruházból az uBlock Plus-t töltsd le, jobb, mint az Adblock és nem olyan macerás a beállítása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!