Játékhoz (LOL) milyen internet csomagot ajánlotok?
bármelyiket. tesódat meg otthon korlátozd be a router-en ping ügyében.
Ha meg így is lassú a wifi, akkor dugd vissza a kábelt! Ha elmondásod szerint kábelen a jelenlegi nettel is jó volt, akkor 100%, hogy nem a netben van a hiba, hanem házon belül.
Egyik játék sem igényel sok adatforgalmat, észre sem venné a korlátozást senki, annyi 3-5kb\s feltöltést és 15-20kb\s letöltést kell "lefoglalnod" magadnak ahhoz hogy garantáltan ne legyen lagprobléma egyetlen játékban sem(kivételt képezhet esetleg egy-egy early access cucc, ahol még nem optimalizálták a netkódot).
Csak hogy tiszta legyen, gyorsabb csomag sem oldaná meg ezt a problémát, amikor valaki letölt korlátozás nélkül akkor kihasználja a teljes sebességet, és nem hagy a másiknak - hacsak nem ér le azonnal az egész videó(vagy amit éppen tölt) úgy, hogy beleférjen még a te játékod is akkor mindenképp jelentkezne ez a probléma.
nem fogja megoldani a nagyobb netcsomag. Kikell osztani mindenkinek a sávszéllt, amit valszeg észre sem vesznek, ha nem említed nekik.
Pl 60/10-es net is produkál laggot ugyanúgy mint egy 100/20 megás internet is.
Ha a miénk a 60/10-es ki lenne osztva, hogy melyik gép mennyi sebességet kap, akkor én sem laggolnék, mivel nekem fixen lenne tartva egy "sáv a fel és letöltésnek"
De megoldja a nagyobb csomag, kerdes hogy minimum mekkoratol. Regen nekem is 2 mega volt, csak egy telefon racsatlakozott mar a ping az egekben volt.
Most 300 meganal stabil a ping, ugy hogy az asztalin kivul meg van egy laptop, egy tablet es 2 telefon, es ezekbol 2 mindig hasznalja a netet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!