Másnak is szarakszik az iwiw? Pl. Nem tudom egy ismerőseim képeit megnézni, legalább 2-3 hete.
Figyelt kérdés
2010. máj. 14. 12:57
1/6 anonim válasza:
Volt egy csütörtöki napon karbantartás. Azóta az Internet Explorer nem nyitja meg az iwiwet. Nálam a Mozilla Firefoxon bejön, de nem igazán szeretem, mert mobil netem van és a Mozilla 2x annyit fogyaszt. Nem tudom, hogyan lehetne jelezni az iwiw központjának, hogy valami nagyon el lett szúrva.
2/6 anonim válasza:
13 08-as: nekem is mobilnetem van, de Google Chrome a böngészőm, Mozilla Firefox skinnel. (be lehet így állítani). Nem fogyaszt annyit. Egyébként pedig nálam működik az IWIW.
3/6 anonim válasza:
Kérdezőnek: az IWIW belépőoldal alján: Segítség a belépéshez, illetve Kapcsolat. Apró betűs. Írjál nekik.
4/6 A kérdező kommentje:
Ok, köszi írtam, bár mér egyszer írtam és akkor sem történt semmi.
Gondoltam megkérdezem, hogy másnál is vannak-e bajok!
2010. máj. 14. 13:29
5/6 anonim válasza:
szia!igen nálam sem működik már 2x irtam nekik az volt a válasz hogy türelem ,rajta vannak az ügyön és addig használjak mozzillát.hát ennyi.mostmár engem is baromira bosszant,én explorert használok és azzal nem jó,nem tudom mit csesztek el,de azt nagyon!
6/6 anonim válasza:
Utolsónak: töltsd le a Google Chrome-t, aztán állítsd be úgy, hogy használja az IE beállításait. És Chrome-mal is működik az IWIW.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!