Miért nem tudom a Tenda wifimet átállítani WPA2 - PSK-ra? Mentés után visszavált WPA - PSK-ra.
Figyelt kérdés
Amikor átállítom és elmentem azt írja hogy WPA2 de ha megnézem a laptopon vagy a telefonon akkor csak WPA-t ír. Hiába írja a honlapja WPA2-nek nem az.
Már visszaállítottam gyári beállításokra is mégsem sikerül.
#internet #biztonság #jelszó #hiba #Wi-Fi #kapcsolódás #Tenda #WPA/WPA2 #vezeték nélküli internet #wifi
2017. ápr. 16. 18:07
1/2 Hominida válasza:
Valószínűleg hibás konstrukció, véletlenül vagy szándékosan. Vidd vissza.
2/2 P.O.C. válasza:
Ez azért van, mert Tenda. Ha ismertebb gyártótól veszel egy normális routert, azzal a bajod is kevesebb lesz.
Esetleg próbálj meg firmware -t frissíteni (ha van újabb hozzá), talán ismert szoftver hiba, amit idő közben már javítottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!