Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ez a router szerintetek jó...

Ez a router szerintetek jó vétel lenne?

Figyelt kérdés

[link]

A TP-Link-el rossz tapasztalataim vannak. Az Asus viszont bevált, csak a mostaninak sajnos nem gigabitesek a portjai ezért kéne újat venni.

Szerintetek a linkelt router jó vétel lenne?

2017. ápr. 14. 19:53
 1/7 P.O.C. ***** válasza:
100%
Igen, nagyon jó. Nekem is ilyen van. :)
2017. ápr. 14. 19:56
 2/7 A kérdező kommentje:
Szuper, köszönöm! Akkor meg is rendelem. :)
2017. ápr. 14. 20:13
 3/7 anonim ***** válasza:
Nagyon jó, én is ilyet vettem
2017. ápr. 14. 21:31
 4/7 Derwer ***** válasza:
Ez Csak N-es, 20k-ért. Ilyen ár esetén én már ACsban gondolkodnék inkább...
2017. ápr. 15. 07:10
 5/7 A kérdező kommentje:

Nincs semmilyen AC-s eszközöm ezért szerintem felesleges lenne +10k-t áldozni AC-s routerre.

Amik meg ebben az árkategóriában vannak AC-s routerek azokról vagy rossz vélemények vannak, vagy ugyanúgy 10/100-as portjai vannak csak.

2017. ápr. 15. 12:27
 6/7 P.O.C. ***** válasza:
Hidd el jó lesz. Az olcsó húsnak híg a leve mondást nem hiába találták ki. Én TP-Link TL-WR1043ND v2 -ről váltottam erre. Az egy 6 ezerrel olcsóbb, de ég és föld a kettő. Stabilitás szempontjából a TP-Link -el sem volt baj (bár igaz sosem használtam gyári Firmware -el, csakis OpenWrt vel). Ez már gyári firmware -el tudja azokat a funkciókat, amit a TP-Link csak okosítva. A hardveres teljesítménye, meg szinte a duplája.
2017. ápr. 15. 13:58
 7/7 A kérdező kommentje:

Én pár hete TP-Link TL-WR1043ND v4-et vettem de aztán élve a 14 napos elállással inkább visszaküldtem mert harmatgyenge volt a WiFije. Ahol az Asus-al még 20-30 Mbit is lazán átment WiFi-n ott a TP-Link-et már fogni sem lehetett.

Szóval maradok az Asus-nál. :)

2017. ápr. 15. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!