Lehetséges, hogy valaki el tudja olvasni a messenger üzeneteimet, de nálam nem jelzi a rendszer, hogy látta? Hogyan?
Próbálj jelszót módosítani, úgy hogy kilépteted az összes bejelentkeztetett eszközt.
Rokon vagy csak ismerős? Gyakran használtok egy hálózatot? Hozzáférhet esetleg a telefonodhoz, számítógépedhez?
Keyloggerrel megoldható simán. Hallottam már nem egy ilyet, hogy a kedves férj, feleség, partner felrakott keyloggert a párja gépére, megtudta ezáltal a jelszót, és már be is tudott menni az illető Facebookjába.
Nézz szét a gépeden, hogy van-e valami mumus. Futtass vírusirtót, vagy Malwarebytes-ot.
De ha nagyon biztosra akarsz menni, akkor jelszócsere, és Facebook biztonsági beállítások résznél van több olyan funkció, amit nem lehet megkerülni egy keyloggerrel. SMS, biztonsági kulcs, kódgenerátor, stb.
Tehát hiába tudja meg keyloggerrel a jelszavadat az adott illető, onnantól fogva már kelleni fog neki a telefonod is, mert arra kapod a kódot.
Akkor ott van a Belépési figyelmeztetések opció is, kérheted emailre mobilra egyaránt.
De mondom, előbb vírusirtó, Malwarebytes, jelszócsere (ha el van mentve a böngészőben a jelszó, akkor töröld), és komolyabb biztonsági beállítások Facebookon belül. Telefonodra meg képernyőzár, kóddal vagy valamivel, biztos ami biztos. ;)
Jajj, basszus, teljesen félreértettem... Azt hittem valami tényleges problémáról van szó.
Igen, ezeregy megoldás van erre.
Androidon megjön az üzenet, elolvassa az értesítés sávban, de nem nyitja meg. Ugyanez a helyzet az asztali verziónál. Fölül lenyitja, elolvassa, de nem nyitja meg.
Vagy a korábban említett internet nélkül nézi meg, akkor sem jelez.
Köszönöm a válaszokat!
Én a második értelmezésre gondoltam, de egy másik ügy miatt az első válaszok is nagyon jól jöttek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!