Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudom kikapcsolni ezt...

Rajmi97 kérdése:

Hogyan tudom kikapcsolni ezt a facebookban?

Figyelt kérdés
Akár hányszor bejelölök egy embert, vagy ő engem, és én azt elfogadom mindig kiírja azt posztként az ismerőseimnek, hogy "mostantól ő meg ő ismerösök lettek". Hogyan tudom én ezt kikapcsolni, hogy nekik ne jelenítse meg minden jelölésemet?
2017. ápr. 8. 00:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Sehogy! Utólag tudod eltüntetni a tevékenység naplóból. Jelzem az se ér sokat, mert megnéztem fake akkal, és ugyan úgy értesített a dologról-.-
2017. ápr. 8. 00:49
 2/4 anonim ***** válasza:

kicsit olvass utána a facebook keresőnek.

Aki akar, olyat is megtalálhat rólad, amit te magad se tudsz ;)

2017. ápr. 8. 00:51
 3/4 anonim ***** válasza:

mondom egy példát:

pl beirod a keresőbe hogy:

fecske kis erika -akkor látod az összes olyan posztját ismerősödnek, amit valaha írt facebookra.

kis erika posts - ha ezt írod be, akkor látod az összes olyan bejegyzést amihez hozzászólt

kis erika photos liked -látod az összes olyan képet amit lájkolt

kis erika photos commented -látod az össszes postot amihez hozzászólt

kis erika photos of -megjelenik az összes kép, amin be van jelölve ( ha rejtett a kép, akkor is)

kis erika posts liked - itt megmutatja neked a facebook, az összes postot, amit valaha lájkolt.

ezeket lehet kombinálni a végtelenségig ;)

2017. ápr. 8. 01:04
 4/4 A kérdező kommentje:
Ez nagyon beteg :')
2017. ápr. 9. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!