Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem működik az internet?

Miért nem működik az internet?

Figyelt kérdés
Eddig egy olyan modemünk volt ami egyben router is, de elég gyenge jelet adott, így a házban nem volt mindenhol wifi. Most vettem egy routert, és befűztem úgy ahogy a kézikönyvbe volt írva, de két wifi hálózatot mutatott egyszerre, a régi modemeset és az újat ami a routernek van, így hát gondoltam hogy kioffoljam a régi wifit, nyomok egy resetet a routeren. Azóta semmi jel nem jön, és fogalmam nincs mit kellene csinálnom, már kiszedtem inkább a routert a rendszerből és visszadugtam hogy csak a modem menjen és legalább a gépen menjen a net, de most már az sem működik. Mit kellene csinálnom hogy a modemről újra jöjjön a jel?
2017. ápr. 4. 19:49
 1/2 A kérdező kommentje:
nyomok egy resetet a régi router/modem-en
2017. ápr. 4. 19:50
 2/2 anonim ***** válasza:

Azzal, hogy resetelted elvesztettél minden beállítást. Feltételezem DSL kapcsolatod van és vissza kéne állítani a jelszót, hogy a modem visszacsatlakozzon a hálózatra.

Jó tanács: ne reseteléssel kapcsold ki a wifit.

Már csak azért se, mert szinte minden eszköznél alapértelmezetten be van kapcsolva, így reset után is be lesz.

2017. ápr. 4. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!