Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Előfordulhat hogy maga a gép...

Előfordulhat hogy maga a gép nem képes a nagyobb letöltésre?

Figyelt kérdés
Adott egy laptop (Asus K70ID) Bármilyen közegben vagyok maximum ~ 4,7 mb/sec-el tudok letölteni. Mellettem pedig 37 mb/seccel töltik ugyan azt. Természetesen ez nem csak 1 letöltésnél fordult elő. És néztem az agyon seddelt torrenteket is. Maga a gép nem rendelkezik nagyobb terheltetési lehetőséggel vagy valami driver/beállítás a gond ? Köszönöm előre is!
2017. ápr. 3. 01:04
 1/4 anonim ***** válasza:

>Alaplapi és LAN driver telepítve van?

>Próbáld az adapterbeállításoknál letiltai a kapcsolatot, majd indítsd el? Speedtest mit mutat?

>Lehet kártevő is. http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__biztonsag__6..

2017. ápr. 3. 06:48
 2/4 Koplárovics Béci ***** válasza:

Nem lehet, hogy a 4.7 az MB/s, az 37 meg Mb/s? Nem mindegy...

A 4.7Mb(MB) az wifi, a másik kábel? Ha kábel, akkor minden rendben vele?

2017. ápr. 3. 08:41
 3/4 A kérdező kommentje:
Most kipróbáltuk három géppel. 2 laptopon elérte a 35 MB/sec-et Az enyém ismét 4.7ig ment fel, Ha több torrentet indítok el akkor látszik hogy azon a 4,7 MB/sec-en osztozkodnak. A utorrent beállítást átnéztük de nincs semmi ami korlátozná. Én arra gondoltam hogy a merevlemez nem tud olyan gyorsan írni . Ha egyáltalán létezik ilyen. A gépen windows 7 van. Nekem azt mondták hogy minden drivert automatikusan telepít. És csak ez az 1 bajom van vele.
2017. ápr. 3. 13:51
 4/4 anonim ***** válasza:

A HDD nem zavar be. A win7 nem telepít minden drivert alapból. A 8 és a 10 igen. Legalábbis amikor én használtam a 7-et, akkor mindent telepíteni kellett. Amúgy a 8 és 10 esetén is érdemes utána nézni, mert nem a legfrissebb drivereket teszi fel

Szóval, szerintem Chipset, és LAN...

2017. ápr. 3. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!