A youtube csatornámból mit láthatnak mások?
Figyelt kérdés
Gmailom van persze, de a youtube csatornával még nem foglalkoztam, viszont akarok csinálni egyet hogy a vidiket be tudjam rakni a kedvencekbe. És ugye egy csatornát kell csinálni, amihez adva van egy felhasználó név. Szóval egy másik illető az én felhasználó nevem alatt mit lát? Látja azt, hogy milyen videókat néztem? látja azt, miket raktam be a kedvenceimbe? A feltöltött vidiimet tudom, h látja. És látja netán az email címem? :O ... bocsi, ha hülye a kérdés, de nem vagyok otthon ilyen téren2017. ápr. 2. 22:03
1/4 anonim válasza:
Ha kedvelsz egy videót a 'Kedvelt videók' lejátszás listába teszi. Ez a lista nyilvános, viszont a lista beállításainál belehet állítani, hogy privát legyen. (Ilyenkor csak te láthatod)
2/4 A kérdező kommentje:
és azt akkor nem látják mások, h milyen videókat néztem meg vagy nézek?
2017. ápr. 3. 19:12
3/4 A kérdező kommentje:
a feliratkozók sem látják azokat?
2017. ápr. 5. 15:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!