Hogyan lehet pénzért regisztrálni az Ncore-ra, mennyibe kerül és hol lehet? Nem tudok ingyen regisztrálni nincs olyan ismerősöm akinek van Ncore-ja ezért kérdem.
Mindenképpen szükséged van egy bent lévő tagra aki meghívót küldhet, mert legfeljebb neki fizeted ki a meghívás árát. A meghívó viszont felelősséggel tartozik érted, ezért sokan nem mernek idegennek küldeni, nehogy ők is kitiltásra kerüljenek (ki tudja mit fog csinálni a meghívottad, hiszen nem ismered).
Nincs csak sms/paypal regisztráció amivel magadtól is csatlakozhatnál, és ez az egyik legelső jele ha lehúzó oldalt találnál az eredeti helyett.
Az előbbi válaszom, hogy prémium előfizetésért meghívnám a kérdezőt nem értem mért kellett törölni.
Miben sérti ez a szabályokat amiben maga a kérdés nem?
Nekem előnyöm nemigazán lesz belőle, amúgyis Legend rangom van, csak kevesebb pont lesz a meghívó ára, de ennek a hasznát nem én fogom élveni, hanem a kérdező.
Prémim nélkül leginkább azért nem hívok meg idegeneket, mert ha már fizet érte valaki - hozzátenném, hogy nem nekem fizet - akkor jobban megbízok benne, hogy komolyan gondolja a dolgot. Másrészt 1000 pontokat lehet nem szivesen oszogatok, de 50 belefér. Amúgy nekem semmi hasznom belőle. A prémiumból is a legkisebb, 1 havi csomag elég, nem kérek éves előfizetést...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!