Van Sopronban valami NORMÁLIS internetszolgáltató?
Sziasztok!
Jó sok éve már a UPC baromságait hallgatom és várok már arra, hogy egy normális netszolgáltató felüsse a fejét.
Informatikus vagyok, a UPC távcsevegés "kapcsolom az informatikust" része a kedvencem, ahol ugyanis megmagyarázzák, hogy azért van napi 20 netszakadásom, mert az "Ön számítógépe rossz." Érdekes, akármelyik gépre húzom ki a netet (csak azt az egy szálat), mindenhol ez van. Vagy vagy simán "azon a régión fejlesztések vannak és azért".... hoogyne...
T-onlinet nézegettem, de akkor már inkább maradok a 30mbites netemnél, mint hogy negyed akkorára fizessek 2x annyit.
Le is szoktam tölteni, szóval a mobil net kizárva, már csak a letöltési korlát miatt is.
Sajnálom, hogy nincs nálunk diginet, pedig valószínű, hogy egyből ugranék rá.
Valami soproni emberkének ötlet? Előre is köszi!
hát igen valóban ez a kérdés a humor kategóriába való :) informatikus kérdez melyik a legjobb net a háza körül...
Egyébként szolnokon zsír az upc költözz oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!