Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha valaki felcsatlakozik a...

Ha valaki felcsatlakozik a wifi-mre, akkor mit lát?

Figyelt kérdés

- látja azokat az oldalakat, amikre korábban felmentem?

- Youtube-on megjelenik neki ajánlott videókként azok, amiket nekem ajánlana?

2017. ápr. 1. 12:27
 1/7 LeonScottKennedy ***** válasza:
Mindent lát. Fuss.
2017. ápr. 1. 12:43
 2/7 anonim ***** válasza:
Semmit nem lát. Én sem látom, hogy mit néz az asszony, és nem is kapok gyerekneveléssel kapcsolatos ajánlatokat a youtubeon, mint ahogy az ő gépe sem kap driftelős meg gameplay videós ajánlatokat, miközben a youtubeon szörföl. :) Szép világ lenne, ha a wifire felcsatlakozástól látnád, hogy a másik mit csinál a gépén.
2017. ápr. 1. 12:47
 3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a választ :) A mai világ már annyira nyilvános lett, mint ahogy a facebook is, hogy már nem lehet tudni :D
2017. ápr. 1. 12:59
 4/7 anonim ***** válasza:

Az ajánlott videóid az accountodhoz vannak rendelve így nem kerülnek bele az Ő ajánlásaiba.

Viszont, ha az illető ért hozzá, akkor a wifi-n keresztül képes figyelni minden tevékenységedet.

2017. ápr. 1. 17:51
 5/7 anonim ***** válasza:

Elővigyázatosnak nem árt lenni igen, csak ne csapjon át paranoiába, üldözési mániába. Ha jól be van állítva a wifi, akkor nagyon nem kell félni. Legyen erős jelszó a hálózathoz, legyen rendes felhasználónév és jelszó az eszközhöz, legyen beállítva a wifi rész normálisan, és kész. Kis és nagybetű, szám, speciális karakter mindenhol. Felhasználónév, jelszó, hálózati jelszó. WPA2-PSK, AES, jó erős jelszó, és mindent megtettél a hálózatod biztonságáért.

mokuska az nem túl erős jelszó, de pl egy Mo_kus_ka.312! már nem könnyű.

2017. ápr. 1. 18:16
 6/7 A kérdező kommentje:
értem, köszönöm szépen a válaszotokat :)
2017. ápr. 2. 21:57
 7/7 anonim válasza:
Az ajánlott videókat te is csak akkor látod, ha bejelentkezel (felhasználónévvel és jelszóval) a youtube-ba (ami most már a google szolgáltatásokhoz tartozik). Be lehet persze állítani, hogy állandóan bejelentkezve legyél egy adott számítógépen, de ez csak az adott számítógépet jelenti.
2017. máj. 6. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!