Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Titkos beszélgetést indíthatna...

Egerecske kérdése:

Titkos beszélgetést indíthatnak rajtam kívül, olyanok akik engedély nélkül léptek be a facebookomba?

Figyelt kérdés
Ugyértem hogy idegen bent van a fiókomba, és beszélget titkos beszélgetésen az ismerőseimmel a nevemben, és azt én nem látom. Ez lehetséges ?
2017. ápr. 1. 11:11
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem, csak akkor, ha kitörli a beszélgetést, vagy az üzeneteket, amiket váltottak egymással. De olyan nincs, hogy indít egy külön beszélgetést ugyanazzal az ismerősöddel, mert ha már van YX-nal egy beszélgetésed, akkor ugyanabban a beszélgetésben lesz folytatva az, amit az idegen akarna folytatni YX-nal. Viszont már kilehet törölni egyenként az üzeneteket, tehát vissza tudja törölni az utolsó elküldött üzenetig, amiről te még tudsz.

Viszont ha lejáratásról van szó, vagy valami durva dologról, akkor azt úgyis megtudod később az ismerősödtől, ha felhozza a témát újra.

Ha úgy érzed valaki babrálja a Facebookod, akkor változtass jelszót, és állíts be pár dolgot a Beállítások, Biztonság, Kiegészítő biztonsági funkciók beállítása résznél.

Figyelmeztetéseket kaphatsz az ismeretlen bejelentkezésekről.

Kétfaktoros hitelesítés használata

Kiválaszthatsz 3-5 ismerőst, akikhez fordulhatsz, ha kizáródnál a fiókodból.

Azoknak, akiknek sok az ismerősük, netán sok csoportban aktívak, azoknak érdemes lehet ezeket beállítani.

2017. ápr. 1. 12:27
 2/3 anonim ***** válasza:

Az első úgy látszik nem hallott még a titkos beszélgetésekről.

Amúgy ha az adott ismerőssel megnéziket a beszélgetés kulcsát és különbözik, akkor valaki más eszközével üzenget.

2017. ápr. 1. 17:47
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2017. ápr. 10. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!