Iotorrent kérdése:
Miért nem tudok scrap. Tf en tradelni?
Figyelt kérdés
It seems you're unable to trade right now. Make sure you don't have a trade ban and your inventory is not set to private. ezt írja ki ha tradelni akarok. Ja és az invertorym nyivánosra van állítva!2017. márc. 31. 18:20
1/3 anonim válasza:
ha nyilvánosra van állítva, akkor nem lehet hogy tiltva van a csere? VAgy esetleg nincs bekapcsolva a STEAM GUARD, mert mostmár úgy van, hogy ha nem aktív, akkor automatikusan tiltja a csere lehetőségét is ezzel is csökekntve a scammerek terjeszkedését, ezért is van annyi megerősítő kód meg mindenféle fos, amit telóra kapsz ha belépni akasrz, de teljesen jó szerintem, mert régen 1-2 éve bebúrták accom, viszont most ha elis lopnák még kikéne találni 2-3 kódot aztán a telómat is elkéne lopniuk...
2/3 A kérdező kommentje:
az be van kapcsolva. mi van ha trade bannolva vagyok mert azt mondja az üzenet hogy"esetleg trade bannolva vok"
2017. márc. 31. 18:45
3/3 A kérdező kommentje:
Nah megvan a probléma pár napja újratelepítettem a steamet és azóta még nem telt el 15 nap...
2017. márc. 31. 21:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!