Igaz, hogy hónap végétől akinek elfogy a havi mobilnet-kerete, annak lassítás helyett teljesen lekapcsolják a netet? (Telekom)
Ebben a cikkben olvastam.
"A szolgáltató szerint ügyféljelzések is megerősítették, hogy az előfizetők egy jelentős hányadánál "irritációt váltott ki az a korábbi gyakorlat, hogy az adatkeret elfogyása után jelentősen lassítottuk a szolgáltatást"."
Belőlem az vált ki irritációt, hogy eddig még ha el is fogyott az internetem, legalább 1-2 oldalt tudtam használni, sőt, még videót is tudtam nézni, csak meg kellett várnom míg betölt. Ehhez képest most ha elhasználom a havi adatmennyiséget akkor napokig internet nélkül maradok? Ki mit tud erről?
ÁSZF az irányadó, nem ilyen-olyan infókból összeszedett cikkek, és a 'barátom mondta mert ő hallotta xy-tól'. Ha a szerződésben benne van, hogy lassítják, akkor lassítják. Ha az van benne hogy felfüggesztik, akkor felfüggesztik.
A HVG amúgy van annyira hiteles, hogy ha azt írják hogy ki lesz kapcsolva, akkor ki lesz kapcsolva. Te most arra kérdezel rá, hogy milyen az értőolvasás-képességed, ezek szerint rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!