Ncoren mit jelent a Leech?
Megeshet olyan is, plusz jártam is úgy, hogy irdatlan méretű anyagot töltöttem (100GB), de viszonylag kis sebességgel, hogy ne menjen a feltöltés rovására. Mondjuk 300Kb/sec-el töltöttem le. Hamarabb letelt a seed kötelezettségi idő, minthogy letöltöttem volna az anyagot.
Vagy egy sorozat. Teljes évadából csak az első három részt töltöd le. Eltelik X idő, minden rendben. Aztán ha pár hónap múlva letöltöd a maradék, történetesen nagyobb részt, nem fog újra seed kötelezett lenni a dolog.
"Nekem csak annyi lenne a lényeg hogy tudjam lefele a 48 órát. Ahhoz jó a Leech is?"
gondolom, úgy értetted, hogy "felfele", de nem ezt akartam írni, hanem hogy erre a kérdésre saját magad is láthatod a választ az oldalon, ha van olyan letöltésed, ami már több mint 48 órája "megy": benne van a seedkötelezettek listájában?...
----
#5: bevallom pironkodva, hogy az első felét nem értem, de valószínűleg bennem van a hiba, segíts:
miért "ne menjen a feltöltés rovására"? pont az a lényeg, hogy elég a 48 órának eleget tenni, nincs "arány". tehát mi lett volna, ha gyorsabban töltöd?: akkor hamarabb megvan a cucc, és – bár lassabban megy kifelé – mégis ugyanannyi ideig kell seedelned, és közben már élvezheted az "anyagot". nem?
(értem, hogy megfelelő aránynál hamarabb letelik a seed kötelezettségi idő – de ebben mi a jó? ezért miért kell áldozatot vállalni, és "munkát" belefektetni? ez alatt a sebességek beállítását értem)
a sorozatos részt kábé értem, bár az általánosságban nekem sose világos, hogy miért okoz akkora gondot egyeseknek az a 48 óra, hogy megpróbálják valahogy megúszni – de lehet, hogy sok/nagy cucc letöltésénél számít ennyi tárhely is, én nem vagyok egy ekkora "főállású" letöltögető. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!