Valahol még lehet játszani a club penguin játékkal sok játékossal?
Most már van egy új, a rewriten-en kívűl...
Én, és a húgom is nagyon szomorúak voltunk, amikor az eredeti megszűnt :( Kiskorom óta játszottam vele, mert nekem még a bátyám mutatta, sok emlékem fűződik hozzá
:(
Kedvencem az volt, amikor volt a Halloween-i event volt, azt nagyon jól megcsinálták, imádtuk a húgommal
:(
A Rewriten fellélegzés volt...
De aztán az is megszűnt... (most meg már megint megy XD)
Amikor az is megszűnt, elkezdtünk keresni, mert imádtuk a játékot, és akkor találtuk ezt:
[link] (remélem, így kidobja, de ha nem, akkor írd be, hogy Club Penguin Online)
Ez már a rendes, új CP, nem olyan mint a CPR (Club penguin rewriten), mert ugye ott a régi volt, (pl: ott még van színház, most már az újban pláza van a helyén)
és ingyen vagyunk memberek, ami azért jó :D
Az eredeti is jó volt, mert azért azokra is gondoltak, akik nem tudtak fizetni (mint én), mert azért sok mindent tudtunk csinálni mi is. Jó, lehet, hogy csak kettő puffle-unk lehetett, de az nem baj, mert így is lehetett egy dínó, meg egy űrlény puffle-ünk...
Meg az, hogy ruhákat nem tudtunk sokat venni... attól függetlenül tele volt a ruhatáram XD
Ahol lehettünk Ninja-k, ott is mindent meglehetett szerezni, max. nem voltak plusz kártyáink.
Jó tudni, hogy azért vannak magyar játékosok is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!