Mennyit tudok netezni 400 megabájtal?
Figyelt kérdés
Átlagos felhasználó vagyok, és még nem volt mibilnetem.2017. márc. 24. 18:17
1/8 anonim válasza:
attól függ mit csinálni. youtube meg hasonló videómegosztók szerintem felejtősek. inkább böngészés
2/8 anonim válasza:
Ha böngészel, akkor érdemes pl az Opera mini adatforgalomcsökkentő funkcióit használni, esetleg más böngésző. (Chrome sem rossz, csak kevésbé állítható)
Nagy felbontású képeket és videókat mellékelve elég sokáig ki lehet húzni vele :)
De tényleg függ, hogy mennyire és mire használod.
Esetleg azt megnézheted, hogy wifin menyit használsz, pontosabban mi mennyit eszik és nagyjából szerintem be tudod lőni
4/8 anonim válasza:
Attól függ mire akarod használni. Közösségi oldalakon irogatáshoz nagyon sokáig.
5/8 anonim válasza:
Van amire borzasztó sok van amire nagyon kevés. Youtube az nagyon eszi, esetleg szuper szar felbontáson annyira nem. Ilyen netezésre meg messenger viber stb bőőőségesen elég. Csak ja kell egy jó böngésző, opera miniben be lehet állítani hogy alacsonyabb minőségű képeket töltsön le.
6/8 anonim válasza:
nekem napi fél óra clash of clans, 2 óra messenger, és 150mb elég egy hónapban
Ha facebookozok is, akkor naponta, akkor 30-40mb még kellene pluszban.
Nekem ennyi elég mobilnetezni.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat !
2017. márc. 25. 09:53
8/8 anonim válasza:
Több mint 400-szor be tudod tölteni ezt az oldalt? ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!