Tudtok olyan játékot amiről alig, vagy egyáltalán nem készítettek még videót YouTube-on?
Nem, és nem így kell tartalmat gyártani. Ha valamit meg akarsz valósítani akkor utánajársz, de nem megkérdezed itt és vársz hogy helyetted valaki dolgozzon, míg te ülsz a válaszra várva.
Ha valamiről nem készítettek még videót akkor vagy nem jelent meg, vagy annyira érdemtelen arra hogy bemutassák (vagy arra hogy érdekeljen bárkit is).
"Ha valamiről nem készítettek még videót akkor vagy nem jelent meg, vagy annyira érdemtelen arra hogy bemutassák (vagy arra hogy érdekeljen bárkit is)."
Néhány hónapja csináltam egy olyan játékról gameplay sorozatot amiről alig csináltak videót. Körülbelül 10 videót csináltam és összesen 5000 megtekintést értem el velük a pár hónap alatt. Egyébként ez a játék alapból megvolt nekem és úgy kerestem rá régebben youtube-on szóval akkor nem kellett kutatgatnom egy ilyen játék után.
"ha meg már csináltál akkor mi a kérdés?"
Nem lehet több játékról gameplay videót csinálni? Ezer bocsánat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!